Babyshower

Iemand zwanger in de familie, bij de vriendengroep of op werk? En wilt u de toekomstige moeder verrassen met een leuke en creatieve babyshower? Bij mij kunt u terecht voor leuke workshops die in het thema staan van de voorbereiding op de geboorte van haar dochter of zoon.

 

Algemene informatie

Een complete workshop duurt ongeveer 2 tot 3 uur (Afhankelijk van welke workshop u kiest). Vooraf kunt u kiezen wat u wilt gaan maken met de toekomstige mama.

 

U kunt kiezen uit:

  • Een gezamenlijk mobile maken van decotex
  • Een gezamenlijk mobile maken van leer
  • Een schilderij maken voor de babykamer

 

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Het feestje wordt gegeven in De Droomhut van ’t is jouw feestje’ in Silvolde. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en bij aankomst zal ik uitleggen wat de bedoeling is, wat we gaan maken en waarop gelet moet worden. Stapsgewijs zullen we vervolgens aan de slag gaan. Als iedereen klaar is maken we een foto van alle kunstwerken. Na afloop kunnen het kunstwerk worden ingepakt om mee naar huis te nemen.  

 

Kosten en reserveren

Een workshop is tussen de €15,00 en 25,00 per persoon. (Minimaal 5 tot 6 personen) Deze prijs is inclusief het workshopmateriaal en drinken. Reserveren kan tot ongeveer 2 weken voor de tijd, mits er plek is.

 

 Wilt u meer informatie over de verschillende workshops dan kunt u dit altijd aanvragen via contactformulier. Het is ook mogelijk een kijkje te nemen naar de verschillende workshops. Hiervoor kunt u bij mij vrijblijvend een afspraak maken.